Додаткова холодильна технологія NITROBOOST

Підвищте продуктивність вашої морозильної камери

Потужне доповнення до вашої механічної морозильної камери на вимогу

Виробники харчових продуктів часто покладаються на аміачні або фреонові холодильні системи, яким важко встигати за зміною виробничих вимог. Наприклад, морозильні камери можуть не швидко досягати цільових температур, а спіральні морозильні камери можуть мати труднощі з підтримкою постійної температури протягом виробничих циклів.  

Ця неефективність може поставити під загрозу продуктивність, знизити якість продукції та призвести до дорогих перебоїв. Модернізація або заміна цих морозильних камер чи механічних холодильних систем є дорогою та трудомісткою, що додає додаткового навантаження на виробничі графіки.  

Технологія NITROBOOST™ від Linde пропонує інноваційне та економічно ефективне рішення, використовуючи непряме охолодження повітря всередині механічної морозильної камери за допомогою теплообмінників на основі рідкого азоту (LIN) без вивільнення (або присутності) азоту всередині морозильної камери. Розроблена для інтеграції з існуючими морозильними камерами, NITROBOOST збільшує холодопродуктивність за потреби, забезпечуючи ефективну та надійну роботу без дорогого капітального ремонту.

 

Кріогенна рідина Азот (LIN) значно холодніша за традиційні промислові холодоагенти, що забезпечує швидке та ефективне відведення тепла при компактних розмірах. Теплообмінники LIN до 75% менші за випарники на основі аміаку. Така компактна конструкція дозволяє системам NITRОBOOST легко інтегруватися поверх або збоку існуючих морозильних камер. NITROBOOST підходить для більшості заморожених продуктів, включаючи хлібобулочні вироби та овочі. Він особливо корисний для м'яса та птиці.

 

Фіксація температури для спіральних, тунельних та шоково-морозильних камер

NITROBOOST™ випускається у двох різних моделях, що підходять для різних типів морозильних камер. 

NITROBOOST ST – це рішення вибору для спіральних та тунельних морозильних камер. Він надає операторам додаткову потужність, необхідну для підтримки цільових робочих температур.

 

NITROBOOST™ BL був спеціально розроблений для того, щоб дозволити камерам шокової заморозки швидше досягати цільових робочих температур.

 

Підвищує продуктивність, прибутковість та якість
Більша потужність.    Збільшує обсяги виробництва до 30%.
 Економічна ефективність.  Зменшує капітальні вкладення порівняно з механічними модернізаціями.
 Легка модернізація.   Переваги компактної конструкції, яка не потребує додаткової площі.
 Підвищена якість.   Збільшує продуктивність та зменшує кількість повторних робіт завдяки точному контролю температури.
 Безпечна експлуатація.   Встановлює автономну систему, яка безпечно утримує азот усередині.

 

 

 

Технологія NITROBOOST у дії

Великий виробник курятини збільшив прибутковість за значно меншу ціну, ніж альтернативні методи. Система NITROBOOST™ була використана для усунення вузьких місць у операціях заморожування, що збільшило використання існуючої спіральної морозильної камери без необхідності капітальних витрат. Це дозволило збільшити прибутковість за рахунок зниження фіксованих витрат та витрат на оплату праці на одиницю продукції, а також сприяло вищій валовій маржі.

 

Тип продукту    Курячі нагетси
 Тип морозильної камери  Спіральна
 Середня продуктивність   5000 фунтів/год (2267 кг/год)
 Збільшення продуктивності з NITROBOOST   на 10%
 Температура продукту на вході   140°F (60°C)
 Бажана температура продукту на виході   45°F (7°C)

 

Зверніть увагу, що значення у таблиці вище базуються на індивідуальному дослідженні реального клієнта. Для різних застосувань та виробничих налаштувань потрібен детальний аналіз. Будь ласка, зверніться до місцевого представника Linde за консультацією щодо ваших конкретних вимог.

Залишились питання?

Зверніться до наших експертів - ми проконсультуємо Вас та допоможемо використовувати унікальні властивості промислових газів для вирішення ваших технологічних або виробничих завдань 
Зв'яжіться з нами