Здатність швидкого заморожування кріогенних газів

Заморожування овочів та фруктів

Наші морозильні камери CRYOLINE® швидко знижують температуру делікатних фруктів і овочів, тому вони зберігають свою текстуру, форму та смак після розморожування
“ “
Розширення охоплення ринку фруктів та овочів

Наші кріогенні морозильні камери CRYOLINE ідеально підходять для свіжозібраних фруктів та овочів. Якщо ви збираєте або переробляєте чутливі харчові продукти, такі як малина чи полуниця, наші системи індивідуального швидкого заморожування (IQF) дбайливо перевертають окремі шматочки продуктів, щоб максимізувати кріогенний вплив для ретельного та швидкого заморожування. Фактично, порівняно з іншими методами заморожування, рідкий азот у поєднанні з нашою технологією IQF показав зменшення пошкодження клітин ягід.  

Ви можете використовувати морозильні камери CRYOLINE як окремі рішення або поєднувати їх з існуючими морозильними камерами для швидкого розширення виробництва без значних капітальних витрат. У діапазоні від надпродуктивних тунелів до компактних спіралей існує модель CRYOLINE практично для будь-якої задачі заморожування. Підвищена продуктивність означає, що ви можете задовольнити потреби споживачів щодо тривалішого терміну зберігання та цілорічної доступності. А вдосконалені санітарні функції прискорюють і спрощують прибирання.

Залишились питання?

Зверніться до наших експертів - ми проконсультуємо Вас та допоможемо використовувати унікальні властивості промислових газів для вирішення ваших технологічних або виробничих завдань
Зв'яжіться з нами