Сила заморожування N2 і CO2
Заморожування м'яса та птиці за допомогою CRYOLINE

Переваги кріогенного заморожування
Коли температура м'яса та птиці знижується нижче точки замерзання, ріст мікроорганізмів швидко знижується. Це пов'язано не лише зі зниженням температури продукту, але й зі зниженням активності вільної рідкої води, що позбавляє мікроорганізми води, необхідної їм для метаболізму.
Кріогенне заморожування може допомогти мінімізувати ризики забруднення, зокрема, для таких продуктів, як бургери, нарізане м'ясо, рубане або подрібнене м'ясо, оброблене м'ясо (наприклад, котлети) та різні шматки птиці. Використання кріогенного газу при дуже низьких робочих температурах (зазвичай від -60°C до -100°C) забезпечує високу швидкість теплопередачі для швидкого заморожування. В результаті кріогенне заморожування забезпечує ефективність виробництва разом із помітним покращенням якості продукту, зменшуючи втрати, зокрема, через зневоднення.
Кріогенне заморожування також допомагає підтримувати природну якість м'яса та птиці. Під час заморожування продукту утворюються кристали льоду. Чим менші та рівномірніше розподілені кристали, тим краща якість та смак замороженого продукту. Найефективніший спосіб створення дрібних, однорідних кристалів по всьому харчовому продукту – як всередині, так і зовні клітин – це швидке заморожування продуктів за кріогенних температур.
Ми розробили широкий асортимент морозильних камер CRYOLINE, щоб відповідати вашим конкретним вимогам до продукту та обробки, вашим цільовим показникам продуктивності та вашій доступній площі. Наші морозильні камери використовують азот або вуглекислий газ для швидкого зниження температури м’яса та птиці, або для підвищення продуктивності для подальших процесів, або як засіб природного збереження за допомогою охолоджувальних температур.