Гази та технології для точного контролю температури

Хлібобулочні вироби

Допомагаємо вам підтримувати та оптимізувати якість, смак і текстуру випічки

“ “
Підвищення якості та загальної ефективності хлібопекарських операцій

Від хліба та бубликів, тортів та печива до тістечок і пирогів, хлібобулочна галузь представляє дуже різноманітний набір проблем зі зберіганням, обробкою та транспортуванням. Контроль температури набуває все більшого значення на всіх етапах харчового ланцюга, особливо враховуючи, що пекарні все більше покладаються на готові суміші та заморожені вироби з тіста. Ці тенденції «розморожування та подачі» та пропарювання не лише задовольняють зростаючий попит на напівфабрикати, але й можуть допомогти автоматизувати процес випікання.  

Щоб задовольнити ваші потреби в контролі температури на всіх етапах зберігання, змішування та упаковки, ми розробили широкий спектр технологій охолодження, заморожування та інертизації. Ви також можете розраховувати на наші технології упаковки в модифікованій атмосфері, щоб спростити упаковку та подовжити термін придатності. А як тільки ваші хлібобулочні вироби будуть готові до відправлення, наші кріогенні розподільчі холодильні рішення пропонують ряд переваг порівняно з традиційними механічними системами.

Залишились питання?

Зверніться до наших експертів - ми проконсультуємо Вас та допоможемо використовувати унікальні властивості промислових газів для вирішення ваших технологічних або виробничих завдань 
Зв'яжіться з нами