
Дізнайтеся, як наші технології охолодження можуть допомогти вам оптимізувати процеси та підвищити продуктивність ваших хлібопекарських підприємств
Допомагаємо вам підтримувати та оптимізувати якість, смак і текстуру випічки

Від хліба та бубликів, тортів та печива до тістечок і пирогів, хлібобулочна галузь представляє дуже різноманітний набір проблем зі зберіганням, обробкою та транспортуванням. Контроль температури набуває все більшого значення на всіх етапах харчового ланцюга, особливо враховуючи, що пекарні все більше покладаються на готові суміші та заморожені вироби з тіста. Ці тенденції «розморожування та подачі» та пропарювання не лише задовольняють зростаючий попит на напівфабрикати, але й можуть допомогти автоматизувати процес випікання.
Щоб задовольнити ваші потреби в контролі температури на всіх етапах зберігання, змішування та упаковки, ми розробили широкий спектр технологій охолодження, заморожування та інертизації. Ви також можете розраховувати на наші технології упаковки в модифікованій атмосфері, щоб спростити упаковку та подовжити термін придатності. А як тільки ваші хлібобулочні вироби будуть готові до відправлення, наші кріогенні розподільчі холодильні рішення пропонують ряд переваг порівняно з традиційними механічними системами.

Дізнайтеся, як наші технології охолодження можуть допомогти вам оптимізувати процеси та підвищити продуктивність ваших хлібопекарських підприємств

Збільшіть термін придатності та оптимізуйте обробку хлібобулочних виробів за допомогою інноваційних технологій заморожування

Співпрацюйте з нашими експертами з харчових продуктів, щоб розробити суміш для модифікованої атмосфери, яка найкраще підходить для подовження терміну придатності ваших хлібобулочних та кондитерських виробів

Ми можемо допомогти вам зберегти повний смак, аромат і свіжість вашої випічки, кремових тортів та інших смачних ласощів з печі до магазину.

Зв'яжіться з нашими експертами з досліджень та розробок у
галузі харчових продуктів для отримання консультацій, визначення об’ємів,
налаштування, тестування та інженерної підтримки.