Гази та суміші в модифікованій атмосфері

Упаковка в модифікованій атмосфері для фруктів та овочів

Подовжте термін придатності фруктів та овочів природним шляхом за допомогою рішення BIOGON®, адаптованого до вашої продукції та ретельно протестованого експертами з харчових продуктів у наших технологічних центрах
Модифіковані атмосфери, адаптовані до ваших продуктів

Різні фрукти та овочі дихають і псуються з різною швидкістю. Швидкість дихання, у свою чергу, визначається низкою ферментативних реакцій. Наприклад, салатні овочі схильні до ферментативного потемніння. Різні ферментативні реакції призводять до потемніння картоплі чи яблука. Ці реакції можна уповільнити, упаковуючи продукти у правильну модифіковану атмосферу.

Наше портфоліо BIOGON® змішує різні харчові гази, щоб створити ідеальну атмосферу для всього, від нарізаних яблук до салатних сумішей, без зміни фізичних чи хімічних властивостей та додавання будь-яких неприродних інгредієнтів. Це природний метод, який швидко набирає популярності у всьому світі. У багатьох випадках він також може доповнювати альтернативні методи зберігання.

Наші модифіковані атмосфери BIOGON® для фруктів та овочів можуть допомогти вам:

  • Збільшити продажі, задовольняючи зростаючий попит на свіжі та натурально упаковані продукти           
  • Продовжити (подовжити) термін придатності без хімікатів або заморожування           
  • Збільшити термін придатності в ланцюжку дистрибуції на дні або навіть тижні           
  • Зберегти смак, текстуру та зовнішній вигляд           
  • Підвищити ефективність виробництва та дистрибуції
“ “
BIOGON® для фруктів та овочів

Ключем до успішного пакування свіжих продуктів у модифікованій атмосфері є пакувальна плівка з правильною бар'єрністю. Це дозволяє встановити бажану рівноважну модифіковану атмосферу (EMA - equilibrium modified atmosphere), де швидкість пропускання кисню та вуглекислого газу через упаковку дорівнює швидкості дихання продуктів. Правильна EMA може пригнічувати ферментативні реакції, що викликають потемніння, збільшувати термін зберігання фруктів та овочів на багато днів.  

На EMA впливають численні фактори, такі як швидкість дихання, температура, пакувальна плівка, об'єм упаковки, вага заповнення та освітлення. На швидкість дихання, у свою чергу, впливають сорт, розмір та зрілість продукту, а також ступінь його обробки. Отже, визначення оптимальної EMA для будь-якого продукту є складним завданням, яке можна вирішити лише за допомогою практичних експериментальних випробувань. Експерти наших випробувальних центрів із задоволенням проведуть реальні випробування, щоб встановити рішення BIOGON®, яке найкраще підходить для ваших конкретних фруктів, овочів або суміші.  

Залишились питання?

Зверніться до наших експертів - ми проконсультуємо Вас та допоможемо використовувати унікальні властивості промислових газів для вирішення ваших технологічних або виробничих завдань