Гази та суміші в модифікованій атмосфері

Упаковка в модифікованій атмосфері для хлібобулочних виробів та кондитерських виробів

Пропонуємо вам асортимент газів та газових сумішей BIOGON® харчового класу, які запобігають псування хлібобулочних виробів та продовжують термін їх зберігання – природним шляхом

Основними факторами псування хлібобулочних виробів є ріст плісняви та хімічний розпад. Бродіння також може спричинити проблеми з випічкою або хлібом з начинкою. Оскільки активність води в хлібобулочних виробах низька, ріст мікроорганізмів, окрім цвілі, зазвичай не є проблемою.  

Використовуючи різні гази харчового класу, ми розробили низку рішень для пакування в модифікованій атмосфері (MAP), щоб подовжити термін придатності хліба, бубликів, тортів, печива, тістечок, пирогів та інших хлібобулочних виробів без зміни фізичних або хімічних властивостей та додавання будь-яких неприродних інгредієнтів.  

Наші модифіковані атмосфери BIOGON® для хлібобулочних виробів та кондитерських виробів можуть допомогти вам:           

  • Збільшити продажі, задовольняючи зростаючий попит на свіжі та натурально упаковані продукти          
  • Подовжити термін придатності без хімікатів або заморожування           
  • Збільшити термін придатності в ланцюжку дистрибуції на дні або навіть тижні           
  • Зберегти смак, текстуру та зовнішній вигляд           
  • Підвищити ефективність виробництва та дистрибуції  
  • Зменшити харчові відходи
BIOGON® для хлібобулочних виробів

Цвіль — це аеробний мікроорганізм, який можна ефективно контролювати, упаковуючи продукти в модифіковану атмосферу вуглекислого газу (CO2) і забезпечуючи низький рівень залишкового кисню (менше 1%). Це подовжує термін придатності на кілька цінних днів. Поєднуючи різні гази харчового класу, наша лінійка модифікованої атмосфери BIOGON® для хлібобулочних виробів особливо підходить для житнього хліба, солодких хлібобулочних виробів, пирогів та попередньо випеченого хліба.  

У випадку данської випічки та інших хлібобулочних виробів з глазур'ю надмірний рівень CO2 може негативно вплинути на зовнішній вигляд глазурі, розчиняючись у жирі та спричиняючи її «танення». BIOGON® збалансовує концентрацію CO2 за допомогою азоту, щоб зберегти зовнішній вигляд продукту незмінним. У поєднанні з бар'єрним матеріалом BIOGON® забезпечує ще ефективніший захист від втрати або адсорбції вологи.

Залишились питання?

Зверніться до наших експертів - ми проконсультуємо Вас та допоможемо використовувати унікальні властивості промислових газів для вирішення ваших технологічних або виробничих завдань 
Зв'яжіться з нами