Передові відповіді на виклики кріогенного охолодження та заморожування їжі

Забезпечення динамічного інноваційного процесу

Швидкі та гнучкі відповіді на сучасні виклики охолодження харчових продуктів

Обмеження в часі означають, що все більше людей звертаються до високоякісних напівфабрикатів, таких як заморожені закуски, ковбасні вироби та готові страви. Фактично, експерти прогнозують, що світовий ринок заморожених продуктів досягне 373,8 мільярда доларів США до 2028 року.    Виробники готових та заморожених продуктів прагнуть встигати за цим зростанням, дотримуючись при цьому дедалі суворіших стандартів гігієни харчових продуктів. Багато хто прагне збільшити потужності та охопити нову  клієнтську базу за допомогою інноваційних або вдосконалених продуктів. Не менш важливо, що вони хочуть зробити це, не відмовляючись від існуючих інвестицій, наприклад, у механічні морозильні камери, або не вкладаючи капітал у дорогі нові об'єкти.  

У Linde ми знаходимося на передовій кріогенних досліджень способів допомогти вам збалансувати ці суперечливі виклики. Використовуючи кріогенні властивості рідкого азоту (LIN) та вуглекислого газу (LIC), наші інновації забезпечують вам швидке та гнучке охолодження та заморожування. Багато наших рішень можна інтегрувати в існуючі виробничі лінії, а також доповнюючи існуючі установки на обмежених площах, забезпечуючи додаткову морозильну потужність на вимогу.  

Читайте далі, щоб дізнатися, як ми впроваджуємо інновації в кріогенний простір для охолодження та заморожування ...             

Залишились питання?

Зверніться до наших експертів - ми проконсультуємо Вас та допоможемо використовувати унікальні властивості промислових газів для вирішення ваших технологічних або виробничих завдань
Зв'яжіться з нами