Рідкі гази для контролю температури під час постачання
Дистрибуція хлібобулочних та кондитерських виробів

Кріогенні холодильні рішення для дистрибуції
Після того, як хлібобулочні вироби готові до відправлення, наші кріогенні холодильні рішення для дистрибуції пропонують низку переваг порівняно з традиційними механічними системами. Ці екологічно чисті рішення зменшують ваш вуглецевий слід і рівень шуму, а також мають додаткову перевагу у вигляді економічної ефективності та простоти обслуговування.
Кріогенні холодоагенти, такі як рідкий вуглекислий газ (CO2) або азот (N2), є надзвичайно ефективним способом зберігання хліба, тортів, печива та тістечок при потрібній температурі після того, як вони залишають ваші приміщення та прямують до магазину.
CO2-сніг, також відомий як сухий лід, виготовляється шляхом зниження тиску та температури рідкого CO2 до перетворення на чистий білий сніг. Цей сніг потім можна стискати під високим тиском, утворюючи блоки, скибочки та гранули.
Оскільки сухий лід не має смаку та запаху, неотруйний та негорючий, він є ідеальним та високоефективним охолоджувальним та морозильним агентом для хлібобулочних виробів. Він особливо зручний для охолодження під час транспортування продуктів з температурно-чутливими добавками, такими як креми або глазур. Таким чином, CO2-сніг може допомогти забезпечити безперебійний холодовий ланцюг аж до точки продажу.
Як один з провідних постачальників сухого льоду, ми пропонуємо низку гнучких універсальних рішень, які використовують охолоджувальну силу CO2-снігу для охолодження хлібобулочних виробів. Наші дозувальні пристрої доступні в широкому діапазоні розмірів і типів, тому існує система доставки снігу, яка задовольнить ваші потреби.
Всі наші продукти та послуги із сухого льоду відповідають найновішим (новітнім) правилам і нормам HACCP, і ми поступово переходимо до більш екологічно відповідальних варіантів упаковки.