Охолоджувальна здатність кріогенних газів

Охолодження рослинних продуктів та альтернатив м'ясу

Від картопляних котлет до соєвих ковбас, у нас є кріогенні рішення для охолодження, які спрощують змішування, забезпечують точне порціонування та формування, а також зберігають структуру, смак та свіжість рослинних білків.
Рішення для охолодження для вимогливих споживачів

Швидка трансформація харчової промисловості в бік рослинних продуктів і замінників м'яса, птиці та риби зумовлена не лише зміною вподобань споживачів, але й величезним та постійним прогресом у якості альтернативних білків. Наші кріогенні рішення для охолодження ACCU-CHILL® можуть відігравати ключову роль у забезпеченні цих якісних кроків.  

Процес виробництва нових продуктів зазвичай передбачає змішування рослинних білків та жирів із зерновими, горіхами, загусниками, барвниками, спеціями, ароматизаторами тощо. Попередня обробка та поточне охолодження в за допомогою ACCU-CHILL можуть допомогти виробникам продуктів харчування дбайливо та ефективно змішувати ці інгредієнти для досягнення однорідної маси продукту та подальшого пакування або подальших етапів обробки. Охолодження може запобігти деградації делікатних інгредієнтів під дією температури та вологості, а також захистити, наприклад, плавкі інгредієнти або чутливі до температури добавки в суміші. Воно також може допомогти зберегти структуру веганських та вегетаріанських сумішей для покращення зовнішнього вигляду, свіжості та смаку.  

Наші рішення ACCU-CHILL використовують рідкий азот (LIN) або рідкий вуглекислий газ (LIC) для швидкого зниження температури альтернативних білків, що допомагає підвищити продуктивність, спростити точність порціонування та пригнічувати ріст бактерій.

Хочете дізнатися більше?

Для отримання додаткової інформації про те, як ми можемо допомогти вам у вирішенні ваших потреб у конкретній програмі, натисніть нижче