Обслуговування та підтримка в наших центрах харчових технологій

Дізнайтеся, що відрізняє Linde від конкурентів, занурившись у наші можливості тестування, досліджень і розробок

Охоплюючи все, від визначення розмірів через перевірку концепції до інженерії, експерти з харчових продуктів у наших науково-дослідних та випробувальних центрах із задоволенням поділяться своїми величезними практичними знаннями

Експерти наших центрів і лабораторій харчових технологій прагнуть допомогти вам краще зрозуміти вплив систем охолодження, заморожування та пакування на ваш продукт. Використовуючи повномасштабне виробниче обладнання, наші досвідчені технічні спеціалісти проведуть вас через процес вибору та визначення розміру, а також вивчать шляхи оптимізації нових або існуючих процесів.

“ “
Випробувальні лабораторії та науково-дослідні центри

Відображаючи наше мислення з повним спектром послуг, ми вважаємо, що важливо дати нинішнім і потенційним клієнтам продуктів харчування можливість самостійно оцінити наше кріогенне морозильне та холодильне обладнання. Ви можете зробити це в наших найсучасніших випробувальних центрах, де ми моделюємо реальні умови виробництва. Наші експерти також будуть раді порадити модель заморожування/охолодження, яка найкраще відповідає вашим потребам, і надати вам індивідуальні рекомендації щодо розміру.

Наші випробувальні установки підтверджують наші теоретичні розрахунки, надаючи докази концепції, що ілюструють широкі можливості кріогенного заморожування та охолодження.

Наші досвідчені, сертифіковані HACCP вчені-харчовики та інженери також можуть проконсультувати щодо дотримання останніх правил безпеки харчових продуктів.

Тестові центри Linde доступні в кількох регіонах світу, і ми будемо раді організувати для вас пробну версію. Будь ласка, зв'яжіться з місцевим центром для отримання додаткової інформації.

“ “
Модифіковані атмосфери

Експерти нашого випробувального центру також будуть раді поділитися своїм досвідом в області упаковки в модифікованому середовищі (MAP). Ми тісно співпрацюємо з науково-дослідними інститутами харчових продуктів у багатьох країнах і маємо численних клієнтів харчової промисловості по всьому світу. Ми також тісно співпрацюємо з постачальниками пакувальних матеріалів і машин, щоб створити найкращу атмосферу для кожного окремого застосування. На це впливає ряд факторів, включаючи харчовий продукт та його властивості, мікробну активність, гігієнічні вимоги, затримку перед пакуванням, температуру, проникність та інші властивості пакувального матеріалу, об'єм вільного газу в упаковці та рівень залишкового кисню.

Так, наприклад, у випадку з знежиреними продуктами з високим вмістом вологи MAP фокусується на пригніченні росту мікроорганізмів. Однак у випадку продуктів з високим вмістом жиру та низькою активністю води захист від окислення є першочерговим завданням. Об'єднуючи всі ці знання, наші центри харчових технологій оснащені обладнанням виробничих масштабів та аналітичними лабораторіями. Наші експерти будуть раді співпрацювати з вами, щоб вони могли порекомендувати упаковку та мікробіологічні системи, які найкраще підходять для збереження свіжості та продовження терміну придатності ваших продуктів.

“ “
Інжинірингові послуги

Де б ви не знайшли Linde, ви також знайдете спеціалізованих інженерів-програмістів, навчених підтримувати кожен аспект кріогенної морозильної установки, від резервуара для зберігання газу до морозильної камери. Оцінка на місці, креслення макета установки та експериментальні випробування допомагають забезпечити безпроблемне розгортання. Наш сервіс не обмежується підтримкою встановлення та запуску. Після того, як ваше обладнання буде введено в експлуатацію, наші інженери будуть регулярно перевіряти всю систему, щоб переконатися, що все знаходиться в оптимальному робочому стані.

Залишились питання?
 

Зверніться до наших експертів - ми проконсультуємо Вас та допоможемо використовувати унікальні властивості промислових газів для вирішення ваших технологічних або виробничих завдань 
Зв'яжіться з нами