Охолоджувальна сила кріогенних газів

Охолодження готової їжі та напівфабрикатів за допомогою ACCU-CHILL

Дізнайтеся, як оптимізувати охолодження вашої готової їжі, страв для кейтерингу та напівфабрикатів за допомогою швидких, гігієнічних рішень для нашої лінійки продуктів ACCU-CHILL®
Вихід на нові ринки за допомогою кріогенного охолодження

Споживчий попит на свіжі, смачні, домашні напівфабрикати зростає в усьому світі. Нові рецепти та формули все частіше знаходять відгук у вибагливих споживачів, але ці багатокомпонентні продукти створюють нові проблеми з охолодженням та заморожуванням. З одного боку, кожен інгредієнт у готових стравах поводиться та псується по-різному. Наприклад, м'ясо в равіолі чи лазаньї псується швидше, ніж паста, тоді як тісто в солоних пирогах може швидко черствіти.  

А з іншого боку, багатоетапний виробничий процес часто є складним, що підвищує ризик мікробного зараження, якщо температура не контролюється точно.  

Швидке, але дбайливе охолодження може допомогти подолати ці проблеми, зупинивши ріст бактерій і зберігаючи текстуру та смак ніжних, різноманітних інгредієнтів у багатокомпонентних стравах.  

Ми пропонуємо широкий спектр спеціалізованих рішень для кріогенного охолодження, що допоможуть вам підтримувати правильну температуру обробки готових напівфабрикатів та страв, як на вашому переробному підприємстві, так і під час транспортування до ваших клієнтів.  

Основні характеристики нашого портфоліо ACCU-CHILL включають запатентовану технологію безперервного кріогенного інжектора для введення надзвичайно холодного рідкого азоту (LIN) безпосередньо в спеціально розроблену змішувальну камеру, де він швидко охолоджує гарячі рідини, такі як соуси, супи та в'язкі пастоподібні продукти.  

Допомога в кейтерингу та дистрибуції

Кріогенне охолодження може полегшити поспіх перед подачею їжі в останню хвилину, сприяючи принципу «приготуванню на місці». Окрім подовження терміну придатності готових до вживання страв та страв кейтерингу, можливість комплектування інгредієнтів (пакетування) та завчасне приготування також може підвищити економічну ефективність, підвищити продуктивність та посилити контроль над закупівлями та зберіганням.  

Виходячи за межі кухні, кріогенні рідкі гази також є безцінними під час транспортування, оскільки вони забезпечують надійний та безшумний спосіб підтримки чіткого контролю температури готових страв. При атмосферному тиску рідкий вуглекислий газ перетворюється на твердий вуглекислий сніг при температурі -79ºC (-109ºF). Ця тверда фаза CO2, також відома як сухий лід, є дуже ефективним та простим у використанні охолоджувальним середовищем під час розповсюдження в контейнерах, картонних коробках та комбінованих упаковках. Сухий лід також можна використовувати для змішування харчових продуктів.

Залишились питання?

Зверніться до наших експертів - ми проконсультуємо Вас та допоможемо використовувати унікальні властивості промислових газів для вирішення ваших технологічних або виробничих завдань   
Зв'яжіться з нами