Здатність швидкого заморожування кріогенних газів

Заморожування рослинних продуктів та альтернатив м'ясу

Від квасолі до бургера, наші морозильні камери CRYOLINE® – це ефективний спосіб зберегти текстуру, форму, колір і смак рослинних альтернатив м'ясу, курці та рибі.
Різні технології та моделі, що відповідають сумішам окремих компонентів

Зі зростаючим попитом на нові продукти харчування багато виробників шукають способи підвищення продуктивності та гнучкості, щоб вони могли вийти на нові ринки – без значних початкових капіталовкладень. Наші морозильні камери CRYOLINE можуть допомогти вам вирішити ці проблеми.  

Температурний профіль багатокомпонентних веганських та вегетаріанських змішаних продуктів може змінюватися залежно від окремих інгредієнтів. Спираючись на наш великий досвід та давні стосунки з клієнтами в харчовій промисловості, ми можемо допомогти вам визначити, як нові багатокомпонентні рослинні суміші поводяться під час заморожування, та допомогти вам вибрати кріогенні технології і моделі заморожування, які найкраще підходять для ваших індивідуальних продуктів.  

Кріогенно заморожені альтернативи рослинному м'ясу, такі як котлети для бургерів, кульки, нагетси та фарш, зазвичай мають більш привабливий зовнішній вигляд, краще зберігають вологу та колір, покращений смак та стабільнішу форму.  

Наша лінійка CRYOLINE пропонує вам широкий вибір моделей для підтримки практично всіх вимог до обробки, пропускної здатності та займаної площі. Наші морозильні камери використовують як холодоагент рідкий азот (LIN) або рідкий вуглекислий газ (LIC). Морозильні камери CRYOLINE також успішно використовуються для нижчих температур для подальшої обробки, що дозволяє, наприклад, додавати захисні покриття та глазур.  

CRYOLINE також легко поєднується з іншим обладнанням та вагами, щоб підвищити вашу операційну гнучкість – ключовий бонус на ринку, який так швидко трансформується та зростає.

Залишилися питання?

Наша команда експертів буде рада проконсультувати вас щодо всіх ваших потреб, пов'язаних із газом