Дізнайтеся, як технологічні гази можуть позитивно впливати на ефективність вашого процесу
Охолоджувальна сила N2 та CO2
Охолодження м'яса та птиці за допомогою ACCU-CHILL

Переваги кріогенного охолодження
Такі продукти, як м'ясо та птиця, схильні до швидкого росту бактерій за підвищених температур. Охолодження є одним з найефективніших видів зброї в боротьбі з діяльністю бактерій. Швидке охолодження м'ясних та птахопродуктів може ще більше сприяти безпеці харчових продуктів, допомагаючи мінімізувати ризики забруднення, особливо бургерів, нарізаного м'яса, рубаного або подрібненого м'яса, фарша (наприклад, котлет) та різних шматків птиці. Крім того, швидке охолодження забезпечує більшу гнучкість у ланцюжку створення вартості м'яса та птиці, допомагаючи, наприклад, усунути вузькі місця в холодильних камерах. І останнє, але не менш важливе, кріогенне охолодження допомагає зберегти природну якість м'яса та птиці, зберігаючи свіжість, зменшуючи втрати виходу продукції та зберігаючи смак і аромат.
Ми розробили різноманітні технології та пристрої, які забезпечують екологічні, гнучкі та якісні переваги газоподібних, рідких та твердих кріогенних охолоджувальних агентів для стаціонарного та мобільного застосування в процесі переробки м'яса та птиці. Кріогенні рідини, такі як рідкий азот (LIN) та рідкий вуглекислий газ (LIC), є екологічно безпечними альтернативами традиційним процесам охолодження, які часто включають потенційно шкідливі холодоагенти, велику кількість води або пилу та парів. Оскільки ці кріогенні гази є відносно інертними, вони також зменшують ризик пожежі або вибуху.
Наші системи охолодження ACCU-CHILL забезпечують точний контроль температури таких продуктів, як яловичий фарш та курка, щоб їх можна було легко сформувати, наприклад, у котлети для гамбургерів або нагетси.
Наприклад, під час транспортування кріогенні рідкі гази є ефективним, гнучким та безшумним способом підтримки точної температури охолодженого м’яса та курячих продуктів. Під час обробки CO2-сніг, також відомий як твердий CO2 або сухий лід, є дуже ефективним та простим у використанні охолоджувальним середовищем. За певних умов рідкий вуглекислий газ перетворюється на твердий вуглекислий сніг при температурі -79ºC (-109ºF). Тверда фаза CO2 робить його надзвичайно ефективним для м’ясних продуктів у міксерах, блендерах, контейнерах, картонних коробках та комбінованих упаковках.