Рідкий N2 і CO2 для контролю температури

Постачання м'яса та птиці за допомогою кріогенних газів

Використання природної охолоджувальної потужності рідкого азоту та вуглекислого газу, щоб надати вам ряд інноваційних рішень для охолодження, ідеальних для постачання м’яса та птиці
Переваги сухого льоду

Як один з провідних постачальників сухого льоду, ми пропонуємо низку гнучких універсальних рішень, що використовують охолоджувальну силу твердого вуглекислого газу (CO2), відомого як сухий лід, для охолодження таких продуктів, як м'ясо та птиця, під час транспортування та вздовж ланцюга дистрибуції.  

Сухий лід виготовляється шляхом зниження тиску та температури рідкого CO2 до перетворення на чистий білий сніг. Цей сніг потім можна стискати під високим тиском, утворюючи блоки, скибочки та гранули.  

Оскільки сухий лід не має смаку та запаху, не є отруйним та горючим, він є ідеальним та високоефективним охолоджувальним агентом для таких продуктів, як м'ясо та птиця. Він особливо зручний для охолодження під час транспортування чутливих до температури продуктів, в умовах, де може бути проблема з електропостачанням.  

Наші рішення з сухим льодом підходять для всього ланцюга дистрибуції, включаючи охолодження транспорту, кейтеринг, спеціальні ефекти на заходах, кур'єрські послуги, кейтеринг на борту літака та прибирання.   Усі наші продукти та послуги із сухого льоду відповідають найновішим правилам та нормам HACCP, і ми поступово переходимо до більш екологічно відповідальних варіантів упаковки.

Чим ми можемо вам допомогти?

Дізнайтеся, як технологічні гази можуть позитивно впливати на ваш технологічний процес

Зв'яжіться з нами