Охолоджувальна здатність зріджених газів
Охолодження морепродуктів з ACCU-CHILL

Подолання проблем безпеки та обробки за допомогою кріогенного охолодження
Свіжа риба та морепродукти викликають різноманітні проблеми з обробкою та безпекою. Вони швидко втрачають свою початкову якість через високу активність води, нейтральний pH (ідеальний для мікроорганізмів) та наявність ферментів, які швидко погіршують як смак, так і запах. Розщеплення білків мікроорганізмами швидко призводить до появи неприємного запаху. Швидке, але дбайливе охолодження є важливим для збереження природної якості морепродуктів.
Ми пропонуємо широкий спектр спеціалізованих кріогенних рішень для охолодження, які допомагають вам підтримувати правильну температуру обробки риби та морепродуктів на вашому заводі, під час транспортування та зберігання. Завдяки нашим технологіям охолодження ви можете безпечно обробляти цілу рибу та рибне філе, а також крабів, креветок, молюсків, мідій на всіх етапах ланцюжка створення вартості морепродуктів.
Наш провідний портфель охолоджуючих рішень ACCU-CHILL використовує кріогенні рідини, такі як рідкий азот (LIN) і рідкий діоксид вуглецю (LIC) для швидкого й ефективного охолодження. Ці гази є екологічно безпечними альтернативами традиційним процесам охолодження, які часто включають потенційно шкідливі холодоагенти, велику кількість води або пилу та домішок. Оскільки ці кріогенні гази є відносно інертними, вони також зменшують ризик пожежі або вибуху.
Кріогенні рідкі гази також є безпечними під час транспортування продуктів, оскільки вони забезпечують надійний та безшумний спосіб підтримки жорсткого контролю температури риби та морепродуктів. За атмосферного тиску рідкий вуглекислий газ перетворюється на твердий вуглекислий сніг при 79ºC (-109ºF). Ця тверда фаза CO2, також відома як сухий лід, є дуже ефективним та простим у використанні охолоджувальним середовищем під час постачання в контейнерах, коробках та комбінованих упаковках. Сухий лід також можна використовувати для переробки риби.