
Дізнайтеся, як кріогенне охолодження може допомогти
зберегти текстуру, форму і смак чутливих продуктів, таких як малина та полуниця

Зростання цілорічного споживчого попиту на різноманітні свіжі фрукти та овочі створює як виклики, так і можливості для виробників та переробників. Незалежно від того, чи це свіжозібрана продукція, готові до вживання салати чи сухофрукти, виробники повинні зберігати високоякісний смак та текстуру фруктів та овочів, мінімізуючи псування.
По всьому ланцюжку створення вартості фруктів та овочів – від збору врожаю до дистрибуції – наші експерти мають знання та технології, які допоможуть вам оптимізувати врожайність, забезпечити безпечне зберігання, контролювати температуру, покращувати умови переробки, масштабувати виробничі потужності, збільшити вихід продукції та, зрештою, природним чином збільшити термін придатності харчових продуктів. Все це призводить до економії коштів.

Дізнайтеся, як кріогенне охолодження може допомогти
зберегти текстуру, форму і смак чутливих продуктів, таких як малина та полуниця

Дізнайтеся,
чому саме кріогенне заморожування зменшує пошкодження клітин фруктів та ягід,
зберігаючи їх товарний вигляд

Обирайте з асортименту модифікованих атмосфер,
адаптованих до різних фруктів та овочів

Дізнайтеся, як донести повний смак і ніжну текстуру
свіжозібраних продуктів до місця продажу

Дослідить численні способи покращення росту та захисту
зібраних фруктів і овочів за допомогою промислових газів

Зв'яжіться з нашими експертами з досліджень та розробок у
галузі харчових продуктів для отримання консультацій, визначення об’ємів,
налаштування, тестування та інженерної підтримки.