Охолоджувальна сила кріогенних газів

Охолодження фруктів та овочів

Наша лінійка продуктів ACCU-CHILL®, що підходить для всього, від яблук до кабачків, швидко знижує температуру свіжозібраних фруктів та овочів під час наступних етапів обробки
“ “
Покращення переробки фруктів та овочів

Незалежно від того, чи це свіжозібрані продукти, чи готові до вживання салати, більшість фруктів та овочів є чутливими та потребують гігієнічного, дбайливого поводження під час збору врожаю, зберігання, підготовки, упаковки та розповсюдження. Контроль температури є ключовим фактором успіху на більшості етапів післязбирального процесу обробки.  

Наші кріогенні охолоджувальні рішення ACCU-CHILL використовують вуглекислий газ або азот для швидкого зниження температури свіжих продуктів, або для підвищення продуктивності подальшої переробки, або для збереження продуктів за рахунок пригнічення росту бактерій. Особливо у випадку більш делікатних продуктів швидке охолодження може зробити фрукти та овочі твердішими, щоб їх можна було нарізати та порціонувати з меншими пошкодженнями. Охолодження також може допомогти вам підвищити продуктивність.

Залишились питання?

Зверніться до наших експертів - ми проконсультуємо Вас та допоможемо використовувати унікальні властивості промислових газів для вирішення ваших технологічних або виробничих завдань 
Зв'яжіться з нами