Охолоджувальна сила кріогенних газів
Охолодження фруктів та овочів

Покращення переробки фруктів та овочів
Незалежно від того, чи це свіжозібрані продукти, чи готові до вживання салати, більшість фруктів та овочів є чутливими та потребують гігієнічного, дбайливого поводження під час збору врожаю, зберігання, підготовки, упаковки та розповсюдження. Контроль температури є ключовим фактором успіху на більшості етапів післязбирального процесу обробки.
Наші кріогенні охолоджувальні рішення ACCU-CHILL використовують вуглекислий газ або азот для швидкого зниження температури свіжих продуктів, або для підвищення продуктивності подальшої переробки, або для збереження продуктів за рахунок пригнічення росту бактерій. Особливо у випадку більш делікатних продуктів швидке охолодження може зробити фрукти та овочі твердішими, щоб їх можна було нарізати та порціонувати з меншими пошкодженнями. Охолодження також може допомогти вам підвищити продуктивність.