Швидка заморожувальна сила кріогенних газів
Заморожування морепродуктів за допомогою CRYOLINE
Наша комплексна лінійка систем швидкого заморожування
CRYOLINE® зберігає природну вологу та зменшує ріст бактерій, щоб ви могли
постачати своїм клієнтам високоякісні морепродукти
Переваги кріогенного заморожування
- Свіжа риба швидко втрачає свою початкову якість через ріст мікроорганизмів та ферментативні процеси. Зниження температури морепродуктів нижче точки замерзання швидко уповільнює ріст мікроорганізмів – не лише внаслідок зниження температури, але й через зниження активності вільної рідини (води). Це позбавляє мікроорганізми води, необхідної їм для метаболізму.
- Кріогенне заморожування може допомогти мінімізувати ризики забруднення, тому ціла риба та рибне філе, а також креветки, молюски, краби, мідії та інші молюски можуть бути безпечно оброблені та доставлені. Використання кріогенного газу за дуже низьких робочих температур (зазвичай від -60°C до -100°C) забезпечує високу швидкість теплопередачі для швидкого заморожування та значного покращення якості.
- Кріогенне заморожування значно зменшує втрати від зневоднення порівняно зі звичайними морозильними камерами. За допомогою наших моделей фризерів втрати можуть бути зменшені в п'ять-десять разів. Завдяки цьому морозильні камери з шоковою заморозкою ідеально підходять для індивідуально швидкозаморожених (IQF) морепродуктів, таких як креветки. Рідкий азот під тиском розпилюється на продукт з високою швидкістю для його негайного заморожування. Азот проникає крізь термостійкі тканини продукту та створює навколо нього крижану кірку, зберігаючи природний смак, поживні речовини та вологу. З іншого боку, наші тунельні та спіральні морозильні камери є найкращими моделями для рибного філе.
- Наша лінійка морозильних камер CRYOLINE представлена в широкому асортименті моделей, що відповідають практично всім вимогам до обробки, пропускної здатності та займаної площі. Наші морозильні камери використовують в якості холодоагенту рідкий азот (LIN) або рідкий вуглекислий газ (LIC). Морозильні камери CRYOLINE також успішно використовуються за нижчих температур для подальшої обробки, що дозволяє, наприклад, додавати захисну глазур до риби.
Залишились питання?
Зверніться до наших експертів - ми проконсультуємо Вас та допоможемо використовувати унікальні властивості промислових газів для вирішення ваших технологічних або виробничих завдань
Зв'яжіться з нами