Швидкодіючий фризер

Вирішення сучасних проблем порціонування продуктів
Послідовне порціонування продуктів за допомогою таких методів, як нарізка, є проблемою для багатьох виробників харчових продуктів. Заморожування скоринки зазвичай використовується для пришвидшення порціонування продукту. Однак у централізованих морозильних камерах для скоринки найчастіше великі порціонні шматки необхідно вручну пересувати для правильного нарізування, і це часто створює проблеми з послідовністю. Як результат, центральні морозильні камери часто знижують ефективність виробничої лінії та навіть прибутковість, оскільки неправильно сформовані надрізи та відхилення призводять до втрати продукції.
У Linde ми розробили інноваційну відповідь на ці проблеми з виходом та якістю - наше індивідуальне рішення для заморожування скоринки CRYOLINE RC. CRYOLINE RC - це напівперервна морозильна камера для скоринки, спеціально розроблена для заморожування поверхні великих шматків харчових продуктів перед порціонуванням за допомогою таких методів, як нарізка скибочками або кубиками.

Як це працює?
CRYOLINE RC використовує інноваційну, запатентовану технологію для швидкого заморожування поверхонь продуктів за допомогою високошвидкісних потоків газу в поєднанні з рідким азотом. Цей передовий підхід забезпечує ефективну передачу тепла та рівномірне заморожування, зберігаючи цілісність та якість продукту.
Безшовно розташована перед кожним різаком, система підтримує операції «точно в строк» та зменшує ручне переміщення, плавно інтегруючись з попередніми та наступними процесами. Вона ідеально підходить для попередньо нарізаного м’яса, такого як шинка, ковбаса та варене м’ясо, а також для порційних цілих шматків, таких як попередньо нарізані стейки та продукти рослинного походження.
Переваги з першого погляду
Правильне заморожування скоринки допомагає зберегти якість продукту, зменшуючи ризик розривів, крихт та неправильних нарізів, а також підвищуючи точність порціонування завдяки міцнішій структурі продукту. Це означає, що ви можете розраховувати на вищий вихід та скорочення часу простою.
Інноваційний дизайн CRYOLINE RC також означає, що ви можете насолоджуватися такими перевагами:
| Економія простору: | Швидка теплопередача на невеликій площі. |
| Економія часу: | Швидкість теплопередачі тунельних морозильних камер загального призначення прискорюється до 1000%. |
| Ефективність використання ресурсів: | Оптимізоване використання кріогенних речовин. |
| Економія коштів: | Напівпартійне оброблення (напівперервна обробка) продукту, синхронізоване з роботою різака. |
| Оптимізовані виробничі потоки: | Безшовна інтеграція (безпроблемна інтеграція) з процесами вище та нижче.(попередньої та кінцевої обробки) |
| Підвищена безпека харчових продуктів: | Зменшення ручного оброблення продукту. Легкість очищення: Гігієнічний дизайн. |